• Hvorfor viser Nucleus Smart­app meldingen «Ikke nok data samlet inn»?

Tilkoblingen mellom Nucleus 7­lydprosessoren og den kompatible Apple­enheten kan ha blitt brutt, derfor ble det ikke samlet inn nok data i denne perioden.

For å sørge for at dette ikke skjer igjen må du sikre at både den kompatible iPhone eller iPod touch og lydprosessoren er slått på, at Bluetooth® er aktivert, og at du har den kompatible Apple­enheten din i nærheten (minst én gang på morgenen og én gang på kvelden).

Merk at Nucleus Smart­app må kjøre for at data skal samles inn, men den trenger ikke nødvendigvis være aktiv i forgrunnen.