• Hva er Tid i talemiljø, og hva bør jeg sette som mål?

Nucleus® 7­lydprosessoren overvåker lyttemiljøet konstant og er i stand til å oppdage tale. Tabellene på skjermbildet for Tid i talemiljø registrerer tiden hvor man oppholder seg i talemiljø. Hvis du bruker tilbehør for lydoverføring (f.eks. en kompatibel iPhone), blir også denne tiden registrert og lagt til den totale Tid i talemiljø.

Tid som blir brukt i lyttemiljø, korrelerer med progresjonen i hørselsreisen din. Alle har ulikt mål for Tid i talemiljø avhengig av alder, familie, jobbsituasjon og hvor langt man har kommet i hørselsreisen. Det kan være lurt å starte med å registrere din Tid i talemiljø i en ukes tid. Deretter kan du sette målet litt høyere og prøve å forbedre deg.

Nucleus Smart­app inneholder tips om hvordan du kan forbedre din Tid i talemiljø.