• Hvordan lukker jeg Nucleus Smart-app?

Nucleus Smart-app slutter bare å kjøre hvis du fremtvinger en avslutning. Du bør bare lukke appen ved feilsøking, siden appen må kjøre for at du skal kunne dra nytte av funksjoner som Finn prosessoren min og Hørselslogg. Hvis du vil lukke appen, trykker du raskt to ganger på Hjem-knappen på den kompatible Appleenheten din for å se alle appene som kjører. Sveip til venstre eller høyre for å bla gjennom alle åpne apper, helt til du finner forhåndsvisningsvinduet for Nucleus Smart-app. Når du finner Nucleus Smart-app, sveiper du opp for å lukke appen.