• Hvordan kan jeg finne ut om Nucleus Smart-app kjører på min iPhone eller iPod touch?

Trykk raskt to ganger på Hjem-knappen på den kompatible Apple-enheten din for å se alle appene som kjører. Sveip til venstre eller høyre for å bla gjennom appene. Hvis Nucleus Smart-app kjører, finner du den blant app-forhåndsvisningene. Trykk på forhåndsvisningsskjermen for Nucleus Smart-app for å gå tilbake til appen og fortsette å bruke den. Hvis du vil motta alarmer, finne en forsvunnet lydprosessor eller bruke hørselslogg-funksjonene, må du alltid ha appen aktiv på Apple-enheten din. Dersom du må lukke appen under feilsøking, må du huske å åpne den igjen.