• Hvordan begynner jeg å bruke Nucleus Smart-app?

Etter at du har lastet ned og installert Nucleus Smart-app, trykker du på Demonstrasjonsmodus for å lære om de ulike funksjonene. På denne måten kan du utforske Nucleus Smart-app og bli kjent med hvordan den fungerer, selv om du ikke har Nucleus 7-lydprosessoren din.

Før du kan styre Nucleus 7-lydprosessoren din med Nucleus Smart-app, må du logge inn med Cochlear-kontodetaljene dine. Hvis du allerede har en Cochlear-konto, kan du logge inn med e-postadressen og passordet ditt. Hvis du ikke har en Cochlear-konto, trykker du på Opprett ny konto og følger instruksjonene på skjermen.