• Hvilke Apple-enheter^ er kompatible med Nucleus Smart-app?

1. generasjons iPod-enheter (eller nyere) som kjører iOS 10.0 eller nyere. Den er ikke laget for bruk med andre Apple‑enheter.
    2. generasjon) og iPod touch (6
    3. generasjons iPod-enheter (eller nyere) som kjører iOS 10.0 eller nyere. Apple, Apple‑logoen, FaceTime, Made for iPad-logoen, Made for iPhone-logoen, Made for iPod-logoen, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad og iPod touch er varemerker for Apple Inc. som er registrert i USA og andre land. App Store er et varemerke for Apple Inc. som er registrert i USA og andre land. Denne informasjonen er korrekt fra og med juli 2017