• Jeg har glemt innloggingsdetaljene for Cochlear-kontoen min. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du ikke husker hvilken e-postadresse du brukte, må du kontakte ditt lokale Cochlear kundeservice-team.

Hvis du ikke husker passordet, velger du Har du glemt passordet? på innloggingssiden. Skriv inn e-postadressen din, og du vil motta en e-post med instruksjoner om hvordan du kan tilbakestille passordet ditt.