• Hva skjer med den personlige informasjonen jeg oppgir når jeg oppretter en Cochlear-konto?

Personvern er viktig for oss. Vi forplikter oss til å beskytte din personlige informasjon i henhold til gjeldende lover om personvern og datasikkerhet. Vi håndterer din personlige informasjon i henhold til personvernerklæringen vår. Gå til cochlear.com/privacy for mer informasjon.