• Jeg er ikke sikker på om jeg har en Cochlear-konto eller ikke. Hvordan finner jeg det ut?

Hvis du har kjøpt et Cochlear-produkt fra nettbutikken vår, eller har brukt en nettbasert Cochlear-tjeneste tidligere, kan det hende du allerede har en Cochlear-konto. Du kan bruke den samme e-postadressen og det samme passordet for å logge inn i Nucleus Smart-app. Hvis du ønsker å sjekke om du har en Cochlear-konto, kan du kontakte ditt lokale Cochlear kundeservice-team.