Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Er Kanso vanntett?

    Kanso er ikke vanntett. Men med Aqua+ for Kanso (en silikonhylse som dekker enheten) kan du trygt bruke Kanso i vann. Siden Aqua+ hylse er helt lufttett, krever Kanso nikkel-metall-hydrid, alkaliske eller sølvoksidbatterier for bruk med Aqua+.

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel