Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Hvor lenge vil Kansos batterier vare?

    Kanso er designet til å holde seg på luften i minst 16 timer og opptil 60 timer. Et antall ulike faktorer kan påvirke batteriets levetid, inkludert merket på batteriene, magnetstyrke, strømkravet til lydprosessoren AMPs og hudtykkelse (avstanden mellom Kanso og ditt implantat).

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel