• Vil Kanso holde seg på hodet under hverdagslige aktiviteter og sportsaktiviteter?

Kanso-magneten har blitt utformet til å holde enheten på plass under normale hverdagslige aktiviteter og lett trening. For ekstra fred i sinnet anbefaler vi at du bruker sikkerhetssnor når du bruker Kanso. Det finnes to alternativer, hver designet til å være vanskelig å se: en klessikkerhetssnor (tilgjengelig i to ulike lengder) og en hårklipssikkerhetssnor. Under intens fysisk aktivitet kan Cochlear hodebånd holde Kanso på plass.