• Hva er Kanso® ?

Kanso er en splitter ny hørselløsning fra Cochlear. Det er en alt-i-ett lydprosessor for bruk over øret, som er den minste og letteste i sin klasse. Den er enkel i bruk og har den samme smarte teknologien som Cochlear™ Nucleus® 6 lydprosessor – Kanso lydprosessor er designet for personer som ønsker å være i stand til å glemme at de har et høreapparat. Kanso tilbyr ubegrenset hørselytelse, slik at du hører enda bedre når high power høreapparater ikke lenger kan gjøre nytten.