• Baha Attract og aktiviteter med høy risiko for skade

Anbefaling

Aktiviteter med høy risiko for skade anbefales ikke for brukere av Baha Attract. Hvis Bata Attract-brukere bestemmer seg for å utføre slike aktiviteter, anbefales det å bruke en hjelm, som gir tilstrekkelig plass over implantatstedet for å forhindre eventuell påføring av trykk. En slik hjelm kan hjelpe med å redusere støtkrefter, men ikke beskytte implantatsystemet fullstendig.

De eksterne delene skal ikke brukes i løpet av slike aktiviteter.