• Baha Attract og dykking

Anbefaling

Alle Baha-brukere skal be om medisinsk råd før deltakelse i dykking for forhold som kan kontraindisere dykking (f.eks. mellomørebetennelse). Dykking skal unngås inntil implantatsåret har leget og implantatet har stabilisert seg (osseointegrasjon).

Baha lydprosessor er ikke vanntett og skal alltid fjernes før svømming eller deltakelse i vannbasert sport.

Når du bruker en maske, må du unngå trykk over implantatstedet.

Både implantatet og beinet kan teoretisk håndtere vanntrykket fra dykking ned til 40 meter, hvis pasienten ikke bruker noen type legemiddel eller har noen type medisinsk tilstand som påvirker beinets osseointegrasjon.