• Slik parer du trådløst tilbehør (generisk)

1. Slå av lydprosessoren

2. Slå på Cochlear WL-tilbehør

1. Fjern sølvhetten (eller batteridekselet) fra Cochlear WL-tilbehøret
    2. Trykk på paringsknappen én gang ved bruk av spissen på en penn eller lignende gjenstand. LED-en vil blinke gult hvert andre sekund, og enheten vil nå være i paringsmodus i 20 sekunder.
    3. Når paringsmodusen er aktiv, slå på lydprosessoren. Vellykket paring vil indikeres av en hørbar melodi som spilles i lydprosessoren.