• Advarsler og forholdsregler for oppladbare batterier til Mini Mic og Phone Clip

Fullstendig batteriytelse oppnås etter to eller tre fullstendige sykluser med lading og utlading.

Batteriet kan lades og lades ut mange hundre ganger. Etter 500 sykluser forventes driftstiden til et fulladet batteri å være rundt 80 %.

Hvis produktet blir liggende i høye temperaturer, kan dette redusere batteriets kapasitet og levetid.

Koble laderen fra Mini Mic/Phone Clip og fra det elektriske uttaket når det ike er i bruk over lengre tidsperioder.

Hvis det ligger ubrukt, vil et fulladet batteri miste sin ladning over tid.

Et produkt med et kaldt batteri fungerer kanskje ikke midlertidig, selv om batteriet er fulladet. Batteriytelsen er spesielt begrenset i temperaturer godt under frysepunktet.

Ikke lad trådløst tilbehør mens det befinner seg på kroppen din.

Driftstemperatur: 32° til 113 °F og oppbevaringstemperatur: -4° til 113 °F