Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Tall i stedet for navn på hjem-skjermbildet til CR230 Remote Assistant.

    Trykk og hold inne "OK"-knappen inntil du ser en sentral meny. Naviger til menyalternativet "Programsymboler" ved bruk av tastene opp/ned.

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel