Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Hva gjør tilbakestillingsknappen på CR110/CR230 Remote Assistant?

    Tilbakestillingsknappen tilbakestiller Remote Assistant til fabrikkinnstillingene og kan også brukes hvis Remote Assistant ikke fungerer riktig. Bruk av tilbakestillingsknappen på Remote Assistant påvirker ikke innstillingene på lydprosessoren.

    Se brukerveiledningen for CR110/CR230 for mer informasjon.

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel