Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • CP810/CP900 prosessorinnstillinger endret ved uhell

    Nullstill innstillingene til prosessoren. Alle systeminnstillinger vil returnere til de verdiene som ble satt av klinikkpersonalet. Dette vil ikke påvirke innstillingene til Remote Assistant (se brukerhåndboken for Remote Assistant).

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel