Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Remote Assistant vil ikke slå seg av.

    Foreslåtte tiltak:

    Mulighet 1:

    Batteriet til Remote Assistant kan være utladet. Prøv å lade opp batteriet til Remote Assistant med USB-ledningen og Cochlear-strømadapteren.

    Mulighet 2:

    Bruk spissen på en penn og trykk på tilbakestillingsknappen på baksiden av Remote Assistant.

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel