• Remote Assistant-skjermen er blank.

Mulighet 1:

Din Remote Assistant kan være i standbymodus. Trykk hvilken som helst knapp for å starte skjermen.

Mulighet 2:

Prøv å slå på Remote Assistant.

Mulighet 3:

Prøv å lade opp batteriet til Remote Assistant med USB-ledningen og Cochlear-strømadapteren.

Mulighet 4:

Bruk spissen på en penn og trykk på tilbakestillingsknappen på baksiden av Remote Assistant. Være oppmerksom på at du i dette tilfellet må repetere paringen mellom Remote Assistant og lydprosessoren.