Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • CR110 / CR230 Remote Assistant vil ikke lade

    Foreslåtte tiltak:

    Mulighet 1:

    Kontroller koblingene mellom Remote Assistant, USB-ledningen og Cochlear-strømadapteren.

    Mulighet 2:

    Hvis du lader opp Remote Assistant med en datamaskin, må du kontrollere at datamaskinen fremdeles kjører.

    Hvis datamaskinen er slått av, er i dvalemodus eller i ventemodus, vil Remote Assistant stoppe ladingen.

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel