• Summing eller forvrengt tale på CP810 / CP900

• Se om noen lydkvalitetsproblemer høres gjennom lyttetelefonene.
    • Bestem om telespolen er slått på ved å se etter en svart kvadrat på RA eller ved å se hva som skjer når toppknappen trykkes
    • Skift ut mikrofonbeskyttelsen hvis den ikke er skiftet nylig.
    • Prøv reserver for mistenkte komponenter, én om gangen, og skift ut de nødvendige mistenkte komponentene.