Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • CR110 / CR230 Remote Assistant viser en alarm.

    Foreslåtte tiltak:

    Mulighet 1:

    For å lese mer informasjon om alarmen og hvordan du kan løse problemet, trykk på en av de nederste tastene på CR110 eller "OK"-knappen på CR230

    Mulighet 2:

    For å slette alarmen fra skjermen, trykk Cochlear-tasten på CR110 eller "OK"-knappen på CR230.

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel