Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
 • Hva er Spole av, og hvor mange Spole av bør jeg ha?

  Spole av er antallet ganger Nucleus 7­lydprosessorspolen er frakoblet cochleaimplantatet i løpet av én dag. Tallet representerer alle tilfellene hvor spolen ble tatt av med vilje (f.eks. når du skifter klær eller dusjer), i tillegg til tilfeller hvor spolen ble frakoblet uten at det var meningen (f.eks. hvis den blir skjøvet av ved et uhell). Det kan også bli registrert som Spole av hvis det oppstår et problem med spoleledningen.

  Antall Spole av varierer fra person til person, fordi det avhenger av livsstilen din. Det er lurt å finne frem til din egen grunnlinje. Du kan bruke gjennomsnittlig antall Spole av i løpet av en uke for å få en ide om hva som er normalt for deg eller barnet ditt. Alternativt kan du merke deg antall Spole av i løpet av en dag hvor du er trygg på at det var få eller ingen utilsiktede tilfeller av Spole av. Du kan bruke denne grunnlinjen til å avgjøre om et antall Spole av er høyere enn det burde være.

  Nucleus Smart­app inneholder tips om hvordan du kan redusere antall Spole av.

 • Be om hjelp

  Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

  Send en forespørsel