• Hvordan kan jeg kontrollere batterinivået på Nucleus 7-lydprosessoren min via Nucleus Smart-app?

Øverst til høyre i Hjem-skjermbildet i Nucleus Smart-app finner du et batteri-ikon. Dette ikonet indikerer statusen til batteriene. Trykk på batteri-ikonet for å vise Status-skjermbildet, som viser flere detaljer om lydprosessorens batterinivå. På dette skjermbildet kan du også se lydnivået på lyden som overføres til Nucleus 7-lydprosessoren din og statusindikatoren for lydprosessoren. En hake indikerer at Nucleus 7 lydprosessoren fungerer riktig.