• Kan jeg bruke Nucleus Smart-app til å kontrollere mitt barns Nucleus 7- lydprosessor?

Ja. Hvis du kobler den kompatible Apple-enheten din til ditt barns Nucleus 7-lydprosessor, kan du kontrollere og overvåke prosessoren, og du kan se batteristatus, justere volumet og endre program uten å måtte berøre lydprosessoren.

Det kan hende at du ønsker å stenge av trådløs lydoverføring til ditt barns lydprosessor, slik at din telefonsamtale eller musikk ikke overføres til prosessoren deres. Dette gjør du ved å gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet > Høreapparater og slå av Lyd til høreapparat. Dette stopper overføringen av lyd til barnets lydprosessor, men du kan fremdeles kontrollere prosessoren via Nucleus Smart-app.