Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Kan jeg bruke Nucleus Smart-app på mer enn én kompatibel Apple- enhet?

    Du kan koble Nucleus 7-lydprosessoren din til opptil fem kompatible Apple-enheter og installere Nucleus Smart-app på alle enhetene. Du kan imidlertid bare bruke én kompatibel Apple-enhet om gangen til å kontrollere lydprosessoren(e) din(e).

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel