Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Hvordan kobler jeg Nucleus 7-lydprosessoren min til iPhone eller iPod touch?

    Du må koble lydprosessoren(e) din(e) til en kompatibel Apple-enhet før du kan begynne å bruke kontrollfunksjonene i Nucleus Smart-app.

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel