• Hvordan kan jeg laste ned og installere Nucleus Smart-app?

Nucleus Smart-app kan lastes ned gratis fra Apple App Store. Berør App Store-ikonet, søk etter Nucleus Smart og velg nedlasting av Nucleus Smart-app. Vær oppmerksom på at Nucleus Smart-app ikke er tilgjengelig i alle land, og at det derfor er en mulighet for at det ikke vil dukke opp i søket ditt.

Hvis din iPhone eller iPod slås av eller startes på nytt, må du åpne Nucleus Smart-app på nytt for at enkelte funksjoner skal fungere.