• Er Kanso påvirket av støy fra vind eller hår?

Akkurat som Nucleus 6 bruker Kanso en vindstøyreduksjonsalgoritme for den best mulige hørselytelsen i vindfulle miljøer. Med SmartSound iQ med SCAN kan Kanso automatisk aktivere denne algoritmen når brukerne beveger seg inn i disse miljøene. Noen brukere rapporterer hårstøy av og til hvis håret er langt og løst, men dette kan forhindres ved å feste eller sette opp håret. Kanso er så diskret at den kan skjules selv med hår i ulike oppsatte stiler, som en hestehale eller topp.