Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Hva slags type batterier bruker Kanso?

    Kanso drives av to sink-luft-675-batterier. Disse er samme type som brukes med Cochlear Nucleus 6 lydprosessorer og mange høreapparater. Kanso krever nikkel-metall-hydrid, alkaliske eller sølvoksidbatterier for bruk med Cochlear Nucleus Aqua+ for Kanso. Dette er fordi Aqua+-hylsen er fullstendig vanntett.

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel