Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Hvor er Kansos mikrofoner?

    Kanso har to mikrofoner som finnes på hver side av kontrollknappen øverst på enheten. Dette gir beste mulige hørselresultater. Kansos to-mikrofonteknologi gir overlegen retningsvirkning og hørsel i støyende omgivelser sammenlignet med en enkelt mikrofon.1

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel