Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Kan jeg koble til en bilateral personlig audioledning samtidig til en Freedom prosessor og CP810/CP900 lydprosessor?

    Ja, denne løsningen fungerer teknisk, men er ikke optimal når det gjelder design.

    Den anbefalte kabelen for brukere som har en Freedom™/CP810-kombinasjon skal bruke Freedom personlig audioledning med Freedom-adapter for CP810.

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel