• Hvordan betjener du Baha BP100/BP110 lydprosessor?

• Volumkontroll "opp" er knappen som finnes over toppen på Europin-kontakten

-Knapp-programmering (velg side/juster forsterkning/juster bassforsterkning/visuelle indikatorer) kan utføres ved å trykke alle 3 knappene (langt trykk). For å avslutte trykk alle 3 knapper på nytt (langt trykk)

• For å låse eller låse opp taster trykk lenge på de to utvendige knappene