• Hvordan kobler jeg en tilleggsutstyrkabel til min CP810/CP900 lydprosessor?

Løft opp dekselet til utstyrskontakten på lydprosessoren med en skrutrekker.

Hvis du bruker CP800/CP900-serien tilbehør, plugg tilleggsutstyret inn i utstyrskontakten på din prosessor.

Ved bruk av Freedom™ tilleggsutstyr, slik som en FM-kabel eller lyttetelefoner koble først Freedom tilleggsutstyr inn i Freedom-adapteren og plugg deretter Freedom-adapteren inn i utstyrskontakten til prosessoren.

I begge tilfeller vil prosessoren automatisk detektere tilbehøret som er påfestet og bytte til bruk av tilbehørsinngangene.

Når et tilleggsutstyr kobles til prosessoren, vil LED-indikatorlyset blinke og/eller tilbehørsikonet vil vises på CR110/CR230 Remote Assistant-skjermen.