• Trykk en tast på min CR110/CR230 Remote Assistant og ingen ting skjer

Foreslåtte tiltak:

Mulighet 1:

Hvis bildet "Tastatur er låst" vises når du trykker en tast, må du låse opp tastaturet.

Mulighet 2:

Prøv å bytte til et annet program.

Mulighet 3:

Prøv å trykke på forskjellige taster.

Mulighet 4:

Påse at du trykker korrekt på tastene. Du skal kjenne et "klikk" når tastene trykkes.

Mulighet 5:

Bruk spissen på en penn og trykk på tilbakestillingsknappen på baksiden av Remote Assistant. Være oppmerksom på at du i dette tilfellet må repetere paringen mellom Remote Assistant og lydprosessoren.