Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • CP810 / CP900 prosessoren vil ikke slå seg på

    • Prøv ulike batterier (oppladbare og engangs + holder)
    • For CP900: Prosessoren skal slå seg på automatisk ved tilkobling av batteripakken. Hvis ikke, se til at den er fullstendig ladet (oppladbar) eller prøv nye engangsbatterier
    • Hvis oppladbare, se til at det grønne lyset vises i laderen når det er ladet
    • Skift ut mistenkte komponenter
  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel