Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Trenger det oppladbare batteriet for min Remote Assistant noen gang å tømmes helt?

    Nei. Intelligent elektronikk inne i Remote Assistant betyr at du ikke trenger å følge noen spesielle rutiner for å holde det innebygde batteriet i god tilstand.

    Merk: Batteriet vil ikke bli påvirket hvis det blir tomt.

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel