Velkommen til Cochlear Norges Brukerstøtte
  • Hvilke størrelser er Snugfit tilgjengelig i?

    Snugfit er tilgjengelig i tre størrelser for å støtte variasjonen blant form og størrelse på brukerens ører. Brukeren kan velge Snugfit-størrelsen som gir den beste tilpasningen og komforten. Snugfit er tilgjengelig i Small, Standard og Large.

  • Be om hjelp

    Dersom du ikke fant svar på ditt spørsmål kan du kontakte vår Kundeservice ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En medarbeider fra vår kundeservice vil da ta kontakt så snart som mulig.

    Send en forespørsel