• CP810 / CP900 feilmeldinger - lavt/tomt batteri-advarsel for Remote Assistant (hyppig)

• Sørg for skikkelig koblinger med lader
    • Hvis du lader med en datamaskin, må du kontrollere at datamaskinen ikke er i hvilemodus.
    • Hvis det brukes en vegglader, se til at pluggen er satt ned i adapteren
    • Se til at lyset på toppen av fjernkontrollen blir grønt når den er fulladet
    • Hvis batteriet har blitt ladet/utladet > 360 ganger, kan batterikapasiteten være redusert (som f.eks. en mobiltelefon)
    • Hvis ingen løsning, skift ut fjernkontrollen.