• Ingen lyd på CP810 / CP900

• Bestem om prosessoren er på (vanligvis via Remote Assistant eller via prosessor-LED-er)
    • Se om det høres noen lyd gjennom lyttetelefonene.
    • Bestem om telespolen er slått på ved å se etter en svart kvadrat på RA eller ved å se hva som skjer når toppknappen trykkes.
    • Prøv å justere volum/følsomhetsnivå ved bruk av Remote Assistant / fjernkontroll og observer endringene.
    • Prøv reserver for mistenkte komponenter, én om gangen, og skift ut de nødvendige mistenkte komponentene.