• Pare Baha 4 lydprosessor til fjernkontrollen

• Slå av Baha 4 lydprosessor enten ved å ta ut batteriet eller ved bruk av knappene.
    • Vekk opp fjernkontrollen ved å trykke på hvilken som helst knapp. Du vil se en søkesirkel vises på skjermen etter som enheten søker etter en lydprosessor.
    • Ta av batteridekselet på fjernkontrollen.
    • Trykk paringsknappen ved bruk av spissen på en penn. Bruk kun moderal makt.
    • Slå på Baha 4 lydprosessor mens paringsmodusen er aktiv på fjernkontrollen (omtrent 20 sekunder). Når enheten finner lydprosessoren vil den vise programmet (Daglig 1) med en pil som indikerer til hvilken side lydprosessorer programmert.
    • For å sikre riktig funksjon av Baha fjernkontroll etter paring fjern batteriene fra enheten OG lydprosessoren for å tilbakestille dem. Når batteriene er satt inn igjen, kan Baha 4 lydprosessor vellykket kontrolleres via fjernkontrollen.